Originaltitel
Un tango más
Land
Argentina, Tyskland
Genre
Dokumentarfilm
År
2015
Spilletid
85
Censur
A


  "Det er mildest talt forførende. Som at få et blik direkte ind i tangoens sjæl, fuld af passion og følelser. Vær forberedt på at danse ud af biografen!"  Berlingske

"En mesterklasse i tango... et billede på livet. Filmen handler om at hylde det"  Weekendavisen

  "Livslang ægte tango jalousie... velkoreograferet og inderlig"  Politiken

  "Tangofilm for drømmere, elskere og livsnydere... propfyldt med smittende passion"  Jyllands-Posten 

  "Smuk og bevægende hyldest til tangoen... emmer af livsvisdom og gennemstrømmes af vidunderlig musik"  Cphculture

  "Får ført os langt ind i tangoen - ind i nærheden af sjælen"  Filmland

  "Originalt og medrivende... ekstrem sensuel"  Filmmagasinet Ekko   

  "Fascinerende og velfortalt"  Cinemazone

  "Smukt og subtilt"  Filmz   

  "Stor elegance"  Moovy   

  "Man efterlades imponeret"  Ordet

En fuldstændig overdådig film, der taler til sjæl og sanser om to af verdens største tangostjerner gennem årene, Maria Nieves Riego og Juan Carlos Copes. Med nye og gamle klip bringer filmen os helt ind bag huden i denne rytmiske og gennemmusikalske åbenbaring, der viser det både åbne og anspændte forhold mellem to kæmpetalenter og personligheder, der gav deres ypperste på scenen og lod en hel verden begejstret tilbage. 

Over alt er "Vores sidste tango" en udødelig kærlighedshistorie. En historie om kærlighed og hengivenhed mellem to af de største navne i tangoens historie. De mødtes, da de blot var 14 og 17 år gamle og de dansede sammen i henved 50 år. Dansen og kærligheden drev dem både sammen og væk fra hinanden i had og bitterhed. Men de fandt altid sammen igen. Nu hvor de står på tærsklen til de sidste år i deres liv, åbner de sig for første gang med deres inderste følelser og fortæller deres historie til en gruppe unge tangodansere fra Buenos Aires, der tager de største øjeblikke fra Juan og Marias karriere og sammenfatter dem i de mest utroligt smukke koreografier: En forrygende dans ind i selve tangoens hjerte.

Filmen er produceret af Wim Wenders.


Gå tilbage til listen